Huelva zuid Spanje: Golf El Rompido

Het seizoen is voorbij en het is hét moment om op golfreis te gaan! De zuid-Spaanse kust is de perfecte plek om te genieten van de winterzon met lekkere temperaturen, mooie golfbanen en super hotels. Met een gemiddelde temperatuur van 24 graden is het erg goed vertoeven.

Daarom hebben we van 25 oktober - 1 november 2022 een 8 daagse golfreis georganiseerd naar het fantastische golfresort El Romido in de Huelva, Zuid Spanje. Een prachtig hotel met twee 18 holes golfbanen: El Romido South en El Rompido North. Twee uitdagende en iconische golfbanen in een natuurreservaat omringd door lagunes en pijnbomen. Kortom, zeker de moeite waard om mee te gaan!

We hebben de golfreis geboekt op basis van Semi-All inclusive.
Dit betekent dat het ontbijt en diner inclusief is én dat vanaf 17.00 tot 24.00 de drank volledig is afgekocht. Helemaal top dus!

INSCHRIJVEN

Vertrekdata

Inschrijven mogelijk
25 oktober t/m 01 november 2022

Ontvang €46,- korting op deze golfreis

Als lid van de BIRDY CLUB ontvang je nog eens €46,- korting op de golfreis. De kosten zijn voor deze 8-daagse volledig verzorgde golfreis zijn:

2 persoonskamer
Niet leden        Leden BIRDY CLUB
€ 1745,-            € 1699,-

1 persoonskamertoeslag
Niet leden        Leden BIRDY CLUB
€ 200,-              € 170,-

Omdat wij het leuk vinden dat je als lid van de Birdyclub mee gaat geven wij je dus nog €30,- extra korting op een 1 persoonskamer!

INSCHRIJVEN

De reissom is inclusief

  • Verblijf op basis van semi-all inclusive in het 4**** Precise resort El Rompido
  • 3x 18 holes greenfees op El Rompido North
  • 2x 18 holes greenfees op El Romido South
  • 7x ontbijt in het hotel
  • 7x diner in het hotel
  • Drank afgekocht tussen 17.00 - 24.00
  • 2x 18 holes golfen met de professional
  • 4x golftraining in het ochtendprogramma

El Romido Beach resort

Het uitstekende en comfortabele Precise Resort El Rompido ligt in een beschermd natuurgebied met veel pijnboombossen en wordt omringd door twee prachtbanen: El Rompido South en North. Het hotel kenmerkt zich door het moderne interieur en trendy design. Op een aantal kilometers afstand vindt u het vissersdorp El Rompido met heerlijke restaurantjes en het strand wat bereikbaar is per bootje.

De faciliteiten van de locatie zijn op topniveau en met een binnenzwembad, jacuzzi, poolbar en een goed restaurant maken de golfreis compleet.

INSCHRIJVEN

Programma globaal

25 oktober: Vlucht Rotterdam/Faro incl. transfer naar het hotel
26 oktober: Golfen op El Rompido South + training in de ochtend
27 oktober: Golfen op El Rompido North + training in de ochtend
28 oktober: Golfen op El Rompido South + vrije middag
29 oktober: Vrije dag 
30 oktober: Golfen op El Rompido South + training in de middag
31 oktober: Golfen op El Romido North + vrije middag
1 november: Vlucht Faro/Rotterdam incl. transfer naar het vliegveld

INSCHRIJVEN

Faciliteiten van deze reis

Golfbanen

El Rompido North en South

“36 holes of nature…” is undoubtedly the best way to describe the Golf el Rompido golf course. Both of the courses, created by prestigious Spanish designer Alvaro Arana, represent a new concept in golf, where the fundamental objective is respect for the environment. A total absence of buildings throughout the golf course means that nature is the center of attention and manifests itself with all of its force, enveloping the golfer and creating unique sensations. Golf lovers will find that all of their expectations are met and can put their skill and technique to the test on either of the courses.