Filters

Aanbiedingen

€38
8 oktober: 9 holes wedstrijd Crimpenerhout

Zondag 8 oktober staat weer een wedstrijd van de Birdy Golftour 2023 op het programma. Dit keer gaan we golfen op Crimpenerhout.

€38
13 augustus: 9 holes wedstrijd op Crimpenerhout met Birdy Club Tour

Doe mee met onze 9-holes Birdy Tour en meld je aan voor een wedstrijd op diversen banen waaronder golfbaan Crimpenerhout en Golfclub Putten

€38
23 juli: 9 holes wedstrijd op golfbaan Waterland

Zondag 23 juli staat er weer een leuke wedstrijd op het programma. De 9 holes tour wordt deze keer gehouden op golfbaan Waterland in Amsterdam.

€38
25 juni: 9 holes wedstrijd op Crimpenerhout met Birdy Club Tour

Doe mee met onze 9-holes Birdy Tour en meld je aan voor een wedstrijd op diversen banen waaronder golfbaan Crimpenerhout en Golfclub Putten

€40
4 juni: Golfclub Putten bestbal wedstrijd incl. diner

Bestbal wedstrijd inclusief diner op 4 juni op Golfclub Putten Kosten Birdy club leden 40,00 niet leden 45,00 euro

€249
Zomercursus op Waterland in Amsterdam met €25,- korting

Met een vaste kleine groep op een vast moment gedurende de hele zomer werken aan je golfspel? Dat kan met onze zomercursus. De hele zomerperiode werk je met een gestructureerd plan aan je golfspel. Vooral het korte spel, putten en natuurlijk baanmanagement worden behandeld.

€225
Groepslessen: van april t/m 30 september onbeperkt groepslessen volgen voor maar €225,-

Volg nu onbeperkt golflessen voor maar €225,- Voor iedere beginner én geoefende golfer die zijn spel wil verbeteren bieden wij het onbeperkte lesconcept aan op onze locatie golfbaan Crimpenerhout. Een zeer betaalbare, gezellige en ontspannen manier om beter te worden in het golfspel.

€28
Onbeperkt groepslessen abonnement vanaf €28,- p.m.

Vanaf 1 april 2023 starten we met het zomer-lesconcept op vier locaties: Krimpen (5km van Rotterdam), Chi Chi, Driebergen en Waterland in Amsterdam

€350
Jaarkaart Crimpenerhout voor slechts €350

1 keer in de week spelen op Golfbaan Crimpenerhout

€650
Jaarkaart 2x in de week spelen op Crimpenerhout voor slechts €650

2 keer in de week spelen op Golfbaan Crimpenerhout

€20
20% korting op Greenfees Crimpenerhout

Speel jij in de regio Rotterdam? Speel de 9-holes golfbaan van Crimpenerhout met 20% korting!

€249
€25,- korting op de zomercursus op golfbaan Waterland in Amsterdam

Met een vaste kleine groep op een vast moment gedurende de hele zomer werken aan je golfspel? Dat kan met onze zomercursus. De hele zomerperiode werk je met een gestructureerd plan aan je golfspel. Vooral het korte spel, putten en natuurlijk baanmanagement worden behandeld.

€29
Spelen op The Mondial voor 32,50

Bij onze aangesloten locatie The Mondial in Nieuwegein kun je spelen met korting!

Verdien korting met golfen op golfbaan Zoetermeer

Speel nu 18 holes op golfbaan Zoetermeer, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

15%
15% korting op alle Titleist golftassen bij Golf-Square.com

In een toffe samenwerking met onze partner van Golf-Square krijg je als lid van de Birdy Club een toffe 15% korting op alle Titleist golftassen in het assortiment!

€30
Speel onbeperkt op de PAR 3 inclusief daghap voor slechts €30,- op golfbaan Waterland

Als lid van de Birdy Club hebben we toffe acties voor je klaar liggen op onze samenwerkende banen. Op golfbaan Waterland in Amsterdam kun je nu onbeperkt spelen op de leuke PAR 3 baan gecombineerd met een daghap voor slechts €30,-.

€29
Speel de PAR 3 baan van The Mondial voor maar € 15,-

Bij onze aangesloten locatie The Mondial in Nieuwegein kan je spelen met korting!

20%
20% korting op alle Titleist golftassen bij Golf-Square

In een toffe samenwerking met onze partner van Golf-Square krijg je als lid van de Birdy Club maar liefst 20% korting op alle Titleist golftassen in het assortiment!

Speel 18 holes op golfbaan Dirkshorn en ontvang € 5,- korting

Speel nu 18 holes op de Amsterdamse golfclub, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Verdien € 5,- korting met golfen op The International

Speel nu 18 holes op The International, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Speel op de Heemskerkse golfclub en krijg korting

Speel nu 18 holes op de Heemskerkse golfclub, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op de Hilversumsche Golfclub

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op de Hilversumsche golfclub, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Verdien tot € 50,- korting door te golfen op Golfclub Houtrak

Speel nu 18 holes op golfclub Houtrak in Halfweg, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Verdien € 50,- korting door te golfen op Golfbaan Sluispolder

Speel nu 9 of 18 holes op Golfbaan Sluispolder, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Ga golfen op de Noordwijkse golfclub en ontvang € 5,- korting per golfronde

Speel nu 18 holes op de Noordwijkse golfclub, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Ontvang korting met je golfronde bij de Hoge Dijk in Amsterdam

Speel nu 9 of 18 holes op de Amsterdamse golfclub; De Hoge Dijk, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting per golfronde op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Krijg flinke korting door te golfen op Golfbaan Spaarnwoude

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan Spaarnwoude, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een superkorting door te golfen op Golfbaan Waterland

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan Waterland in Amsterdam, stuur de gelopen scorekaarten naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar € 50,- korting op de Zaanse Golfclub

Speel nu 9- of 18 holes op de Zaanse Golfclub en stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang op elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Golf 9- of 18 holes op de Vlietlanden en krijg € 5,- korting

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan de Vlietlanden, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op Amsteldijk

Speel nu 9- of 18 holes op Golfcentrum Amsteldijk, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op Golfclub Heiloo

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op Golfclub Heiloo, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Ga golfen op Middenbeemster en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan Middenbeemster, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op Golfbaan Ooghduyne en ontvang € 5,- korting per golfronde

Speel nu 18 holes op golfbaan Ooghduyne, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Speel op golfclub Ookmeer en krijg toffe kortingen

Speel nu 18 holes op Golfclub Ookmeer, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op G&CC Regthuys

Speel nu 9- of 18 holes op G&CC Regthuys , stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op golfbaan de Texelse en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan de Texelse, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ontvang korting met je golfronde bij Golfclub Weesp

Speel nu 9 holes op de leuke baan van Golfclub Weesp, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting per golfronde op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Golf 9- of 18 holes op The Dunes en krijg € 5,- korting

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan The Dunes in Zandvoort, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op golfbaan De Gelpenberg

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan De Gelpenberg, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op Golfclub Havelte

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op Golfclub Havelte, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Speel op golfbaan Martensplek en ontvang € 5,- korting

Speel nu 18 holes op Golfbaan Martensplek, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor een superkorting door te golfen op Golfpark Exloo

Speel nu 9 holes op Golfpark Exloo, stuur de gelopen scorekaarten naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Speel op golfbaan Holthuizen en krijg toffe kortingen

Speel nu 18 holes op Golfbaan Holthuizen, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op golfbaan Almeerderhout

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan Almeerderhout, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien korting met golfen op golfbaan Dorhout Mees

Speel nu 18 holes op golfbaan Dorhout Mees, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Golf 9- of 18 holes op Golfresidentie Dronten en krijg € 5,- korting

Speel nu 9- of 18 holes op Golfresidentie Dronten, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op De Groene Ster

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op De Groene Ster, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op G&CC Lauswolt

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op G&CC Lauswolt, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Golf 9 holes op Golfclub De Hildenberg en krijg € 5,- korting

Speel nu 9 holes op Golfclub De Hildenberg, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op De Compagnie en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan De Compagnie, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op de Noord Nederlandse G&CC

Speel nu 9- of 18 holes op Noord Nederlandse G&CC, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op St. Nicolaasga en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan St. Nicolaasga, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een superkorting door te golfen op golfbaan de Batouwe

Speel nu 18 holes op golfbaan de Batouwe, stuur de gelopen scorekaarten naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op The Dutch

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op The Dutch, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Ontvang korting met je golfronde bij de Edese golfclub

Speel nu 9- of 18 holes op de leuke baan van de Edese golfclub, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting per golfronde op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op golfbaan de Lochemse golfclub en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan de Lochemse, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een superkorting door te golfen op de Heelsumse Golfclub

Speel nu 9- of 18 holes op de Heelsumse Golfclub, stuur de gelopen scorekaarten naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op het Rijk van Nijmegen

Speel nu 9- of 18 holes op het Rijk van Nijmegen, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op het Rijk van Nunspeet

Speel nu 9- of 18 holes op het Rijk van Nunspeet, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op de Rosendaelsche golfclub

Speel nu 9- of 18 holes op de Rosendaelsche golfclub, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op de Scherpenbergh en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan de Scherpenbergh, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien korting met golfen op golfbaan Landgoed Welderen

Speel nu 18 holes op golfbaan Landgoed Welderen, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op golfbaan Wijchen

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op golfbaan Wijchen, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op golfbaan 't Zelle

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan 't Zelle, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Golf 9- of 18 holes op golfbaan Winterswijk en krijg € 5,- korting

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan Winterswijk, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op golfclub De Dorpswaard

Speel nu 9- of 18 holes op golfclub De Dorpswaard, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien tot € 50,- korting met golfen bij Kasteel Engelenburg

Speel zoveel mogelijk keer 9 holes bij Kasteel Engelenburg, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Speel op de Hattemse G&CC en ontvang € 5,- korting

Speel nu 9 holes op de Hattemse G&CC, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Ga golfen op golfbaan Landgoed Bleijenbeek en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan Landgoed Bleijenbeek, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op golfclub Brunssummerheide

Speel nu 9- of 18 holes op golfclub Brunssummerheide, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Speel op G&CC Crossmoor en krijg toffe kortingen

Speel nu 18 holes op G&CC Crossmoor, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Ga golfen op G&CC Geijsteren en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op G&CC Geijsteren, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op golfvereniging Golfhorst

Speel nu 9- of 18 holes op golfvereniging Golfhorst, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Golf 9 holes op golfbaan de Herkenbosche en krijg € 5,- korting

Speel nu 9 holes op golfbaan de Herkenbosche, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een superkorting door te golfen op G&CC Hoenshuis

Speel nu 9- of 18 holes op G&CC Hoenshuis, stuur de gelopen scorekaarten naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ontvang korting met je golfronde bij International Golf Maastricht

Speel nu 9- of 18 holes op de leuke baan van International Golf Maastricht, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting per golfronde op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op De Peelse Golfclub en ontvang € 5,- korting per golfronde

Speel nu 18 holes op De Peelse Golfclub, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Ga golfen op De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ontvang korting met je golfronde bij Golfclub Landgoed Bergvliet

Speel nu 9 holes op de leuke baan van Golfclub Landgoed Bergvliet, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting per golfronde op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op Best G&CC

Speel nu 9- of 18 holes op Best G&CC, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Speel op de Eindhovensche Golfclub en krijg toffe kortingen

Speel nu 18 holes op de Eindhovensche Golfclub, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op Golfclub Gendersteyn

Speel nu 9- of 18 holes op Golfclub Gendersteyn, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op Golf de Gulbergen en ontvang € 5,- korting per golfronde

Speel nu 18 holes op golf de Gulbergen, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Ga golfen op golfpark de Haenen en ontvang flinke korting op je registratiekosten

Speel nu 9- of 18 holes op golfpark de Haenen, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een superkorting door te golfen op Burggolf Haverleij

Speel nu 9 holes op Burggolf Haverleij, stuur de gelopen scorekaarten naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op golfclub Haviksoord

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op golfclub Haviksoord, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Golf 9 holes op Golfclub Midden-Brabant en krijg € 5,- korting

Speel nu 9 holes op Golfclub Midden-Brabant, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien korting met golfen op golfbaan De Oosterhoutse

Speel nu 18 holes op golfbaan De Oosterhoutse, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op golfclub Princenbosch

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op golfclub Princenbosch, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Ontvang korting met je golfronde bij golfclub Prise D'eau

Speel nu 9- of 18 holes op de leuke baan van golfclub Prise D'eau, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting per golfronde op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Golf 9- of 18 holes op golfbaan Stippelberg en krijg € 5,- korting

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan Stippelberg, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op golfpark de Turfvaert en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op golfpark de Turfvaert, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op golfclub Toxandria

Speel nu 9- of 18 holes op golfclub Toxandria, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op golfbaan Het Woold en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan Het Woold, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Speel op golfbaan de Wouwse Plantage en ontvang € 5,- korting

Speel nu 9 holes op golfbaan de Wouwse Plantage, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Ontvang korting met je golfronde bij golfclub Albatross

Speel nu 9 holes op de leuke baan van golfclub Albatross, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting per golfronde op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Speel op golfcentrum Dongen en krijg toffe kortingen

Speel nu 18 holes op golfcentrum Dongen, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor een superkorting door te golfen op golfbaan Landgoed De Kurenpolder

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan Landgoed De Kurenpolder, stuur de gelopen scorekaarten naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op Golfclub Riel

Speel nu 9- of 18 holes op Golfclub Riel, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op golfbaan De Stok en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan De Stok, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Golf 9 holes op golfbaan Overloon en krijg € 5,- korting

Speel nu 9 holes op golfbaan Overloon, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op golfbaan De Hooge Graven

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan De Hooge Graven, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Speel op de golfclub de Koepel en krijg toffe kortingen

Speel nu 18 holes op golfclub de Koepel, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor een superkorting door te golfen op de Sallandsche Golfclub

Speel nu 9- of 18 holes op de Sallandsche Golfclub, stuur de gelopen scorekaarten naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op het Rijk van Tsybrook

Speel nu 9- of 18 holes op het Rijk van Tsybrook, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Golf 9 holes op golfclub Zwolle en krijg € 5,- korting op je registratie

Speel nu 9 holes op golfclub Zwolle, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien korting met golfen op golfbaan De Lage Mors

Speel nu 18 holes op golfbaan De Lage Mors, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Ontvang korting met je golfronde bij Golfclub Amelisweerd

Speel nu 9 holes op de leuke baan van Golfclub Amelisweerd, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting per golfronde op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Golf 9- of 18 holes op golfclub Anderstein en krijg € 5,- korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op Golfclub Anderstein, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ontvang korting met je golfronde bij de Goyer G&CC

Speel nu 9- of 18 holes op de leuke baan van de Goyer G&CC, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting per golfronde op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op golfclub De Hoge kleij

Speel nu 9- of 18 holes op golfclub De Hoge Kleij, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Golf 9- of 18 holes op Golfsociëteit de Lage Vuursche en krijg € 10,- korting

Speel nu 9- of 18 holes op Golfsociëteit de Lage Vuursche en stuur de gelopen scorekaart op en ontvang op elke golfronde € 10,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op de Utrechtse golfclub De Pan

Speel nu 9- of 18 holes op Utrechtse golfclub De Pan, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op de G&CC De Biltse Duinen en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op de G&CC De Biltse Duinen, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op golfclub De Haar en ontvang € 5,- korting per golfronde

Speel nu 18 holes op golfclub De Haar, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op golfclub De Kromme Rijn

Speel nu 9- of 18 holes op golfclub De Kromme Rijn, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ontvang korting met je golfronde bij golfbaan De Kroonprins

Speel nu 9 holes op de leuke baan van golfbaan De Kroonprins, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting per golfronde op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op Schaerweide golf

Speel nu 9- of 18 holes op Schaerweide golf, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op The Mondial in Nieuwegein

Speel nu 9- of 18 holes op The Mondial in Nieuwegein, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Speel op de Goese Golfclub en krijg toffe kortingen

Speel nu 18 holes op de Goese Golfclub, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor een superkorting door te golfen op de Domburgsche Golfclub

Speel nu 9- of 18 holes op de Domburgsche Golfclub, stuur de gelopen scorekaarten naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op golfbaan Reymerswael

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan Reymerswael, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op golfclub Grevelingenhout

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op golfclub Grevelingenhout, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor een superkorting door te golfen op golfbaan Delfland

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan Delfland, stuur de gelopen scorekaarten naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op golfbaan Bentwoud

Speel nu 9- of 18 holes op golfbaan Bentwoud, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op golfclub Broekpolder

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op golfclub Broekpolder, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op het golfclub Cromstrijen

Speel nu 9- of 18 holes op golfclub Cromstrijen, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op G&CC Capelle en ontvang € 5,- korting per golfronde

Speel nu 18 holes op G&CC Capelle, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Spaar voor een goedkoper abonnement door te golfen op de Koninklijke Haagsche G&CC

Speel nu 9- of 18 holes op de Koninklijke Haagsche G&CC, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Verdien korting met golfen op golfbaan Hitland

Speel nu 18 holes op golfbaan Hitland, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op de Hooge Rotterdamsche

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op de Hooge Rotterdamsche, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Verdien tot € 50,- korting met golfen op golfclub Leeuwenbergh

Speel zoveel mogelijk keer 18 holes op golfclub Leeuwenbergh, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang per keer € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023!

Golf 9- of 18 holes op Kleiburg en krijg € 5,- korting

Speel nu 9- of 18 holes op Golfbaan Kleiburg, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor een superkorting door te golfen op G&CC Liemeer

Speel nu 18 holes op G&CC Liemeer, stuur de gelopen scorekaarten naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Ga golfen op Rhoon golfpark en ontvang flinke korting op je registratie

Speel nu 9- of 18 holes op Rhoon golfpark, stuur de gelopen scorekaart naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

Spaar voor € 50,- korting met golfen op de Rijswijkse Golfclub

Speel nu 9- of 18 holes op de Rijswijkse Golfclub, stuur de gelopen scorekaart iedere keer naar ons op en ontvang met elke golfronde € 5,- korting op het lidmaatschap van The Birdy Club in 2023 met een totaal van € 50,- korting!

50%
50% korting op de tweede zak Titleist lakeballs

In samenwerking met onze partner Golf-Square.com bieden we speciale acties aan voor onze Birdy Club-leden en nu de winter eraan komt, en de ballen vaker in de modder of onder de bladeren verdwijnen, slaan veel golfers de golfballen weg. Koop je dan nieuwe golfballen? Of gebruikte golfballen die vaak 80% goedkoper zijn?

50%
50% korting op de tweede zak Pinnacle lakeballs

In samenwerking met onze partner Golf-Square.com bieden we speciale acties aan voor onze Birdy Club-leden en nu de winter eraan komt, en de ballen vaker in de modder of onder de bladeren verdwijnen, slaan veel golfers de golfballen weg. Koop je dan nieuwe golfballen? Of gebruikte golfballen die vaak 80% goedkoper zijn?

20%
Krijg de tweede zak Bridgestone lakeballs voor de helft van de prijs!

In samenwerking met onze partner Golf-Square.com bieden we speciale acties aan voor onze Birdy Club-leden en nu de winter eraan komt, en de ballen vaker in de modder of onder de bladeren verdwijnen, slaan veel golfers de golfballen weg. Koop je dan nieuwe golfballen? Of gebruikte golfballen die vaak 80% goedkoper zijn?

20%
20% korting op alle golfballenmixen bij Golf-Square.com

In een toffe samenwerking met onze partner van Golf-Square krijg je als lid van de Birdy Club een toffe 20% korting op alle lakeballs golfballenmixen in het assortiment!

20%
Moeite met de score bijhouden? Schaf een score-teller aan met 20% korting

In een toffe samenwerking met onze partner van Golf-Square krijg je als lid van de Birdy Club verschillende acties die je als golfer kunnen helpen het spel beter, eerlijker en makkelijker te spelen. Om je als beginner te helpen met het bijhouden van de score bieden we in samenwerking met Golf-Square.com een Score counter bag-tag aan met maar liefst 20% korting. Handig!

20%
Je kunt ze niet genoeg in je tas hebben; Golftee's! Nu met 20% korting.

In een toffe samenwerking met onze partner van Golf-Square krijg je als lid van de Birdy Club verschillende acties die je als golfer kunnen helpen het spel beter, eerlijker en makkelijker te spelen. Om je als beginner te helpen met het op orde houden van je uitrusting bieden we in samenwerking met Golf-Square.com een zak met 200 tee's aan met maar liefst 20% korting. Handig!

20%
20% korting op de GTExtreme golfhandschoen bij Golf-Square.com

In samenwerking met onze online partner Golf-Square.com hebben we toffe acties speciaal voor onze Birdy Club-leden. Als lid van onze club krijg je bij aanschaf van de Footjoy GTXtreme handschoenen maar liefst 20% korting!

20%
Handig voor in de baan; de telescopische golfballenhengel met 20% korting

In een toffe samenwerking met onze partner van Golf-Square krijg je als lid van de Birdy Club verschillende acties die je als golfer kunnen helpen het spel beter, eerlijker en makkelijker te spelen. Om je als beginner te helpen met het op orde brengen van je uitrusting bieden we in samenwerking met Golf-Square.com de telescopische golfballenhengel aan met 20% korting. Scheelt je toch weer een tientallen golfballen per jaar!

€15
Workshop leuker oefenen met putten

Deze workshop helpt jou met het beter en leuker oefenen met het putten, zodat jij op de baan straks speelt als een koning!

Workshop moeilijke liggingen in de bunker

Kom jij makkelijk uit de normale bunker maar ben je toe aan verdieping? Ligt jouw bal in de baan vaak onder de rand of ingeplugd? Deze workshop helpt jou uit lastige posities in de de bunker te komen. 

€60
Priveles met de flightscope op Tespelduyn

Een goede priveles zonder hulpmiddelen is bijna niet meer van deze tijd. De flightscope radar is een superhandige tool om direct feedback te krijgen hoe de bal wordt geraakt, hoe en hoever de bal vliegt en met welke snelheid. Zeker de moeite waard te ervaren!

€540
10 privelessen voor de prijs van 9 op Tespelduyn

Wil je echt beter worden in je golfspel? Een enkele golfles is over het algemeen handig voor een quick fix maar echte verbetering komt met de kracht van herhaling!

€60
Priveles met de flightscope op Waterland

Een goede priveles zonder hulpmiddelen is niet meer van deze tijd. De flightscope radar is een superhandige tool om direct feedback te krijgen hoe de bal wordt geraakt, hoe en hoever de bal vliegt en met welke snelheid.

€110
Volg een baanles van 2 uur op golfbaan Crimpenerhout!

De beste golflessen worden gegeven op de golfbaan! Daarom organiseren we speciaal voor de BIRDY CLUB-members op golfbaan Crimpenerhout in samenwerking met de professionals een 9 holes baanles.

€600
10+1 privelessenpakket op Waterland

Wil je echt beter worden in je golfspel? Een enkele golfles is over het algemeen handig voor een quick fix maar echte verbetering komt met de kracht van herhaling!