Portugal: Robinson Club Tavira

We hebben voor onze 8 daagse golfreizen in november 2022 een unieke locatie gereserveerd in Portugal: Het 5*****  Robinson Club in Tavira, Algarve.
Een gerenommeerd hotel met prachtige faciliteiten en heerlijk eten op basis van Ultra All-Inclusive. We hebben starttijden gereserveerd op een vijftal schitterende golfbanen in de directe omgeving van ons hotel. Echt een topprogramma voor iedere golfer!

 

INSCHRIJVEN

Vertrekdata

Inschrijven mogelijk
27 november t/m 04 december 2022

Kwaliteit en gezelligheid

Deze golfreis is niet alleen uniek vanwege zijn gezelligheid maar ook hotel en de golfbanen zijn van een hoogwaardig niveau! Met maximaal 20 deelnemers en 2 begeleidende golfprofessionals die ook nog eens meespelen tijdens het golfen geeft een unieke beleving van de vakantie.

Prachtige banen als Quinta de Ria, Quinta de Cima, Benamor, Castro Marim en Quinta do Vale staan op het programma. En als je op de vrije dag ook nog wilt golfen raden wij aan de mooiste baan van Portugal te spelen; Monte Rei!

INSCHRIJVEN

De reissom in inclusief

 • Vlucht Rotterdam – Faro v.v. incl. transfers van/naar hotel;
 • Verblijf op basis van all-inclusive in het 5*****Robinson Club, Tavira;
 • 20 uur training/begeleiding van de professionals van de Golfschool;
 • Transfers van/naar de golfcourses;
 • Greenfees voor het spelen op 5 super golfcourses
 • Volledige begeleiding door onze professionals

Deze reis is exclusief

- Buggy- en of trolleyhuur op de golfbanen
- Reisverzekering en/of annuleringsverzekering
- Extra mogelijkheid om te spelen op de vrije dag kan aangevraagd worden

INSCHRIJVEN

De globale dagplanning

 • 27 nov: vertrek naar Portugal
 • 28 nov: golfen op Quinta de Ria inclusief training
 • 29 nov: golfen op Castro Marim inclusief training
 • 30 nov: golfen op Benamor
 • 01 dec: vrije dag  
 • 02 dec: golfen op Quinta de Cima
 • 03 dec: golfen op Quinta do Vale inclusief training
 • 04 dec: vertrek naar Nederland
INSCHRIJVEN

Faciliteiten van deze reis

Greenfees
Swimmingpool
Overnight-stay
Breakfast
Diner
Airport-shuttle
Golflessons
Exercise-facilities
Top-golf-courses
Golfbanen

Quinta de Ria

Deze 18-holes golfbaan ligt in het natuurpark Ria Formosa en biedt een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en het strand van Cacela Velha, dat onlangs is bekroond als een van de mooiste stranden ter wereld. Het idee van de architect was om een uitdagende golfbaan te creëren, maar toch het oorspronkelijke natuurlijke landschap met duizenden oude olijf- en johannesbroodbomen te behouden.

Quinta do Vale

De 18 holes baan van Quinta do Vale is speciaal gebouwd onder het toeziend oog van Spaanse golflegende Severiano Ballesteros en is bedoeld voor spelers van elk niveau. De eerste 9 holes liggen in de vallei en de tweede 9 holes ga je flink de bergen in. Prachtige afwisseling van de holes gelegen in het natuurlijke landschap.

Benamor

Benamor Golf is een schitterende 18 holes golfbaan gelegen in het zuiden van Portugal, Algarve, slechts een paar kilometer ten oosten van de oude stad Tavira. De golfbaan werd voltooid in het voorjaar van 2000. In de nabijgelegen uitlopers van Barrocal kunt u genieten van enkele van de beste uitzichten op de bergen en de zee die de Algarve te bieden heeft. Maar misschien wel het leukst van allemaal, is de rustige omgeving van een bouwvrij resort. Mogelijk de enige in de Algarve.

Castro Marim

Het platteland van Guadiana is een traktatie, gelegen tussen sierlijke pijnbomen. Het veld wordt gekenmerkt door snelle en authentieke greens, veel van hen in verhoogde gebieden en beschermd door bunkers, uitnodigend tot verhoogde tees en fairways die doglegs nemen die op hellingen zijn uitgehouwen.

Quinta da Cima

Ontworpen door de bekende Amerikaanse architect - Rocky Roquemore, werd Quinta de Cima opgevat als de kampioenschapsbaan van het golfresort. De openings PAR 5 is een zacht begin van de ronde, maar de baan wordt zwaarder naarmate de ronde vordert, met doglegs naar rechts en links en golvende greens die goed worden beschermd door grote zandbunkers en meren.